10 juli 2009

Remember me?

Hi.

Ik heb al heel lang niks geschreven. Eerst omdat ik het druk had, en nu omdat ik het gewoon... niet meer zo leuk vind ofzo. Begrijp me niet verkeerd, schrijven vind ik nog steeds leuk! ik heb alleen steeds minder zin om iets te gaan typen, of om zelfs maar onderzoek te gaan doen. Ik ben me ook minder met beauty gaan bezighouden, er minder geld aan gaan uitgeven; ik weet niet waarom, eigenlijk. Ik denk dat dit gewoon een fase was, de beauty-fase. Dat is echt iets wat bij mij hoort, ik leef in fases; ik vind een tijdje een onderwerp heel erg leuk, en daarna plotseling weer iets anders. Zo ben ik ook met mijn lievelingsprogramma's: ik vind een show leuk, kijk het een tijdje, ga afleveringen online bekijken (en ik denk erover ze te downloaden; natuurlijk doe ik dat niet, want dat is illegaal. En ik overtreed de wet nóóit. ik? nee!) en na een tijdje vind ik het gewoon niet meer leuk. Zo heb ik afgelopen week ook weer een kleine simsperiode gehad; vier dagen aan een stuk simsen, en toen vond ik het plotseling saai.

Ik denk dat mijn punt is: Deze blog hoorde bij een fase en die fase is nu gewoon voorbij.

Sorry mensen, ik denk dat ik dus stop. Of misschien denk ik morgen 'wat heb ik gedaan? ik wil doorbloggen!' en dan ga ik weer door (maar dat lijkt me sterk). Het lijkt me ook leuk gewoon te bloggen over mijn leven, maar ik kan me voorstellen dat ik dat helemaal geen lezers meer overheb ;)

Wat denken jullie?

x

7 opmerkingen:

 1. hoi,
  Ik snap je heel erg goed.Ik heb dat ook wel een beetje ik heb de comments bij mij even uit gezet. Omdat ik er even geen zin meer in had.Ik post ook nog elke dag, maar ik merk wel dat ik in me prive tijd ook anderen dingen kan doen.

  Ik wil gewoon genieten van het leven, en niet nadenken ow moet nog post schrijven enz Ik heb jouw site altijd wel heel erg leuk gevonden. Je kwam steeds met iets anders en je schrijft erg leuk.

  Ik kom bijna elke dag even op je site en dat zegt denk ik wel wat. Dat ik ook wil weten hoe het prive gaat. Ik wordt ouder jij wordt ouder en je veranderd jij en ik.

  Iedereen krijgt fase's in zijn leven de ene vind paardrijden heel erg leuk en jij beauty en dat is het leven. Vallen en weer op staan en vooral genieten!


  Dus als je er mee stopt

  wens ik je het beste,

  groetjes, celeste

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je doet het voor jezelf, als je het zelf niet meer leuk vind moet je gewoon stoppen chick!

  Ik hoooop dat je het gaat missen en lekker gaat bloggen wanneer je zin hebt ^_^

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi ik ken dat wel, die fases. Ik heb dat zelf ook veel gehad.
  Maarrehh er is genoeg om over te bloggen behalve over beauty. Schrijf over je leven, je ideeën, je fase, je interesses en dan hoef je niet echt te 'stoppen'.

  Oh en heel leuk dat je ondanks dat je nooit aan twitter zou gaan doen :P je toch op twitter zit nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap je precies met die fases, ik zat ook in een fase met beauty en toen heb ik dus een beautyblog aangemaakt maar ik werd een beetje gek van iedere dag beauty dit beauty dat. Ik vind persoonlijke dingen ook hartstikke leuk om te lezen, je moet gewoon doen waar je zin in hebt en je bent tot niets verplicht. Je kan ook gewoon posten als je zin hebt en tja misschien is dat wel niet vaak maar soms is het gewoon heerlijk om dingen van je af te schrijven als je snapt wat ik bedoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je stopt maar als je geen zin hebt of niet leuk meer dat moet je wel stoppen.

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doe gewoon waar je goed bijvoelt en als je opeens weer zin hebt dan post je gewoon weer wat! Ik had het ook, ik postte een maand even niks meer en toen weer wel.

  Ik vind het wel jammer,
  Xo, Quirine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat je stopt!
  But I get your point!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!