5 april 2010

Filosofies denkuh

...Daar ben ik de laatste tijd echt mee bezig volgens mijn vader. Het zit in mijn natuur om te liggen malen en vooral afgeleid te raken door mijn gedachtes, maar nu gaat het wel heel ver; ik kan me op niks concentreren en lig me alleen maar zorgen te maken, me dingen voor te nemen en me dingen af te vragen. In no particular order: School. Hoe de fuck ga ik alles inhalen wat ik gemist heb, en ik snap niks van wiskunde, en als ik nu al lichtelijk faal, hoe ga ik het dan later doen? Vriendjes, soulmates en die hele mikmak; ik denk niet dat ik, ooit, iemand ga vinden die denkt zoals ik en vooral me kan verdragen zoals ik ben (want ik vind mezelf al vrij vervelend). Dan komt mijn lichaam voorbij (mijn knieƫn zijn lelijk, ik heb wallen, blah blah blah standaard meisjesgezeik), mijn toekomst - ik wil een jaar weg na school maar hoe ga ik dat doen en ik wil eigenlijk gewoon alleen gaan backpacken, maar lukt dat me wel en word ik dan niet verkracht en vermoord... en dan natuurlijk de druk van de maatschappij en leeftijdgenoten en alles (want. ik voel me anders dan iedereen. maar iedereen voelt zich anders dan iedereen en daar heb ik een hekel aan en dus ben ik een dikke hypocriet maargoed) want ik ben niet zo gek op dat hele uitgaans-gedoe; ik houd gewoon niet van clubs en drinken totdat je niet meer kan lopen. Was dat alles? Nee, vast niet. maar laat ik het hier maar bij houden.
Tot de volgende keer dat ik gek word en een korte rant-post schrijf die ik waarschijnlijk een uur later toch delete, het was fijn met jullie te praten.

x

8 opmerkingen:

 1. Hihi, ik herken heel veel van mezelf in jou :) Ik ben iemand die haar hele leven tot in de kleinste details analyseert en ergens vind ik het vervelend dat ik niet kan zien hoe mijn toekomst eruit zal zien (perfectionistje he ;)). Ik trek ook echt alles wat ik doe in twijfel (de ene keer is beautybloggen leuk, de andere keer vind ik het iets te oppervlakkig en wil ik meer doen in mijn leven,...), een eeuwige twijfelkont ;) Heb jij daar ook zoveel last van?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Opschrijven, dat werkt :)
  Schrijf op wat je wilt, wat moet je nog weten om het voor elkaar te krijgen, wat moet je nog uitzoeken. En ook je onzekerheden er bij zetten, want aan vaardigheden kun je ook werken. :D

  Ik denk dat malen bij het vrouw zijn hoort. Tenminste, als je een vrouw met hersenen bent. ;)
  Zodra je wat van je wensen gaat bereiken, dan wordt de twijfel minder. :)

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een uur verder en je blog staat er nog! ;) En dat denken komt me bekend voor.. Het is in ieder geval beter als je er nu over nadenkt dan dat je gewoon maar wat gaat doen na je examen, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi leuk om te lezen (wel kut dat je er zo om loopt te malen) ik loop de laatste tijd ook te malen; Idd vooral om school! Maar ja, komt wel weer goed, !

  x Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar, en zoals gewoonlijk weer leuk geschreven. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat hoort er toch een beetje bij denk ik. Ik heb dat ook veel gedaan, en doe dat nog. Wat ook werkt is gewoon doen. Dus zorg dat je die wiskunde gaat snappen (bijv bijles) dan hoef je je er niet meer druk om te maken. Zoek alles uit wat nodig is voor een jaartje backpacken. Dat is veel beter als enkel malen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeeel herkenbaar haha! backpacken lijkt mij ook heerlijk alleen dan niet alleen maar met me liefste vriendje! haha!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik en jij zouden maatjes junnen zijn ;) ik ben uberzeiker numero uno :p En HYPOCRIET! niet normaal :p *oooh bio moet je doen, bio is hip bio is cool, save the planet!* * Oooh kijk eens wat een supergave auto dattie heeft! Je seg, haarlak is toch wel een MUST eh?*

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!