5 februari 2010

Wooh, magisch

Laatst werd ik nog eens gedrukt op het verschil wat makeup kan maken toen ik eens aan het youtuben was. Kijk, ik heb leuke printscreentjes gemaakt: Dit is die chick - ohja, anna heet ze - van The Style Diet. Look:


Ja, wooh! Eigenlijk vind ik dat ze die lipstick achterwege moet laten maar hey, als zij dat mooi vindt, then i'm fine with it. Ze heeft echt een awesome accent, trouwens! Ik ben niet geabboneerd op haar channel, omdat ik niet echt meer zo geïnteresseerd ben in mode (kleding is leuk maar ik ben niet echt van de trends volgen) etc, maar een beetje advies op z'n tijd kan geen kwaad.

Dan, een wat extremer voorbeeld: een van de zusjes Pixiwoo! Ik weet dat ze Sam en Nic worden genoemd maar ik heb geen idee wie wie is, ik kijk niet erg veel van hun filmpjes. Ongeveer om dezelfde reden als mode: Makeup is leuk, maar het interesseert me niet zo geweldig (IRONIE ALERT; dit was ooit een beautyblog). Ikzelf gebruik alleen mascara en concealer (en transparant poeder op dat laatste vast te zetten) qua makeup - soms wat vloeibare eyeliner - maar mijn intresse ligt meer bij gezichtsverzorging, haarstyling, douchespul en parfum. Ik dwaal af, terug naar mijn punt: Pixiwoo.


Woohoo! Het tweede screenshot was een beetje moeilijk (wat een gedoe trouwens, wat zit je vaak oncharmant als je beweegt) maar wat een verschil! Op het eerste plaatje is ze niet heel erg lelijk ofzo, meer gewoontjes. Op de tweede daarentegen vind ik haar echt mooi - heel sensueel ofzo. Magisch, dat verschil!

x

4 opmerkingen:

  1. Leuk om zo het verschil naast elkaar te zien :)
    Het zit er inderdaad wel anders uit.. Bij de onderste zijn het metname de wenkbrauwen denk ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een groot verschil, ik vind trouwens dat je ook je stukjes die je schrijft erg leuk weet te brengen. :D
    Ik vind het fijn dat je weer aan het bloggen bent.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!