20 april 2009

Long time no see

Hi!

Ja ja ja, ik heb lang niks geschreven. Welgeteld zeven dagen heb ik helemaal niet op de computer gezeten, alleen af en toe even mijn mail openen om te kijken of ik nog een belangrijke krabbel heb, even kijken of die leraar heeft teruggemaild over een proefwerk, of om een opdracht naar een andere leraar sturen.

Er zijn twee redenen voor mijn afwezigheid; de eerste is de organisatie van mijn school. Mijn school is heel duidelijk en standvastig (zie mij een wenkbrauw optrekken) daarin.
Het zit zo: eerst krijgen we drie week vage praat en worden we gewoon een beetje met rust gelaten, en zijn we gewoon een beetje aan het slapen of kletsen, maar dan komt de vierde week. Hierin wordt ons duidelijk gemaakt wat wij in de drie week daarvoor hadden moeten doen en moeten we alsnog helemaal gaan stressen. Wij stressen, er vallen een paar hele slechte cijfers, maar dan hebben we weer drie week om te relaxen.
Vijf van de zeven dagen heb ik dus als een gek dingen geschreven, mensen overtuigd, presentaties gegeven en research gedaan. En ja, toen was ik dus dood.
De twee dagen daarna heb ik geen ene reet gedaan en eigenlijk alleen me mijn kleine buurmeisje gespeeld, een boek gelezen, maskertjes enzo gedaan het het belangrijkste; IN DE ZON GEZETEN!

Ah, de zon. De zon gaat voor alles.

Dus dat is wat ik in mijn afwezigheid heb gedaan.

En nog wat over komende posts: Binnenkort een artikeltje over jezelf beschermen tegen evil UVA en UVB-stralen, een review over mijn gewonnen oogschaduwsamples, en iets over mijn favoriete highlight-pakkeje-verf-dinges. Want ook míjn haarkleur komt uit een potje.

En ja, ik zou wel een review over de Eyeko highlighter willen doen, maar ik heb 'm gewoon nog niet binnen! Ik hoop dat ik hem binnenkort wel krijg...

Lots of love,
x

ps: Oja, ik heb een volger! Echt, dat vind ik superleuk. Nu wil ik jullie allemaal oproepen mij te volgen, want daar ga ik heel blij van worden! En natuulijk hou ik dan voor aaaaltijd van jullie. ;)

9 opmerkingen:

 1. Wat raar van je school......
  In ieder geval: fijn dat je weer gaat schrijven, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke weblog,
  de film Defiance is in het begin wel een beetje met moord enz.. maar later word het wel een mooie film vind ik.

  Dikkekus Jamie (highfashion)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb die kwarktaart gemaakt met een pak voor Kwarktaart naturel van Dr. Oetker. En daar achter op staat precies op hoe het moet.

  Enne leuke blog heb je.

  x Jaccotine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad de zon gaat voor alles hmmm(l)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volg je via RSS :) Nog een volger erbij dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik mis je artikels! :o

  Liefs, Lilia.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi! ik begrijp precies wat je bedoelt, zit ook helemaal te stressen met school haha. Ben benieuwd naar al die artikeltjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook lekker in de zon gezeten <3
  Ik hou van de zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. School ook altijd! :) haha.
  Mmm.. de zon .. lekker bruinbakken!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!