6 april 2009

Tags

Nog een tag... dit keer over wat er in mijn tas zit. ik ben getagt door die evil Ioni en door Merel (sorry voor het vergeten en het terugtaggen terwijl jij mij getagd heb, hehe!) en volgens mij door nóg iemand, maar dat weet ik niet meer, omdat het dus echt tags régent. De tags die ik nog moet doen zijn '5 producten waar je U tegen zegt' en die hele lange vragenlijs in het engels.

Oke, terug naar mijn tas!


Dit is de tas die ik nu vaak gebruik, mijn huidige favoriet. Ik heb een boel tassen en wissel ze vaak af, maar deze gebruik ik nu dus.

Hij is van de HEMA en ik heb m nog niet zo lang, een of twee week denk ik! ik was zo beu van mijn vorige tas en ik móest mezelf gewoon even belonen voor een hoog cijfer, dus ben ik met vriendin A naar de hema gegaan, om deze beauty te kopen. Ik had m al eerder gezien maar toen nog niet gekocht, en ik had net een irischeque van €20 gekregen van mijn papa (als betaling, omdat ik zijn voeten masseer en zijn teennagels vijl; hij is diabeet, en zijn ene voet is verlamd, dus het is belangrijk dat dat gedaan wordt. en mijn moeder wil het niet doen, dus doe ik het maar. Voor geld, hehe. Maar ik doe het ook gewoon omdat ik van mijn papa hou hoor!). De tas koste maar €21 euro dus het heeft me eigenlijk maar €1 gekost! (leuk feitje; de man waarbij in afrekende had een hele bod haar op zijn neuspunt. ew.)

Wat er allemaal in zit:


Mijn iPod shuffle, Rosebud Salve Strawberry lipbalm (gewonnen bij Suzanne), twee pennen, mijn mobieltje (het rotding), deo (helemaal niet fijn! koop hem niet!), mijn portomonnee met pinpas, ID, kortingspasjes enzo, een spiegelje, Biosilk mini, een kladblokje, handcrème.

Ik ben heel benieuwd om te ziet wat er in de tassen van Lilia, The beauty queen (zo zal ze vast niet echt heten) en Cindy zit!

x

Edit: RIP Biosilk mini! Hij is vandaag ontploft in mijn tas, doordat dezelfde vriendin A tegen mijn tas aansloeg. Nu zit mijn tas onder en heb ik geen serum meer. Thanks A.

15 opmerkingen:

 1. Ik heb het gedaan he!:) Leuk dat je me een tag stuurt trouwens, ik vind het leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi ja ik ben evil ;)
  Lief trouwens dat je dat wil doen voor je vader, ook al is het tegen betaling :D Beter dan dat je er iemand van buitenaf voor moet inhuren.

  Wat is die Biosilk mini?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tas! en ontzettend lief van je dat je dat doet voor je papsie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee Hee,

  Leuk!
  Maar, ik ben de gene die je nog meer getagd heeft: http://heavenlybeauty.web-log.nl/mijn_weblog/2009/03/whats-in-my-sho.html
  Alsnog bedankt voor de tag, maar ik heb dus al een artikel hierover geplaatst. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, vet kut :|
  Wilde net vragen waar je dat monstertje vandaan had x]
  Gecondoleerd ;aa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die deo heb ik ook!!
  Ik neem 'm altijd mee naar de gym, zodat anderen 'm niet hoeven te lenen. Mijn deo's zijn daar aan het begin van het jaar namelijk binnen een week door opgegaan :(

  x Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tas! En ik heb gewoon de standaard Rosebud Salve ;]

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Om je een beetje te plagen..
  .. ik heb je getagged! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh dat valt nog wel mee :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dat "hehe" overal, te grappig...

  "tegen betaling, hehe" moest echt lachen, zie het al helemaal voor me zo'n evil lachje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaah ik twijfelde ook om die tas te kopen, maar heb het toen niet gedaan.
  En deze week ben ik nu al twee keer iemand tegengekomen met die tas (waarvan jij er ook een bent),en ik wil hem nog steeds heel erg graag!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!