21 augustus 2009

Beauty- en fashionmeisjes, unite!

...ik kon geen andere titel bedenken.

Een tijdje geleden vroeg ik jullie waar jullie het meeste mee bezig waren: beauty of fashion. Dit is het antwoord wat ik heb gekregen:De meesten van jullie vinden allebei even belangrijk. Ik had eigenlijk verwacht dat er het meest op de eerste optie gestemd zou worden, omdat dit immers toen nog een beautyblog was. Ik stemde zelf ook op beauty.
Toch waren er wel een paar echte fashionmeisjes. Ik had niet verwacht dat er iemand op de onderste twee opties zou stemmen, omdat ik me afvraag wat de geen van beide-mensen dan eigenlijk hier deden (Don't get me wrong, jullie zijn ontzettend welkom!) en die laatste optie (ik ben geen meisje) was een soort grap van mij (ha-ha-ha). Ik denk dat mijn broertje daarop gestemd heeft, om gelijk te hebben (ik zei dat niemand erop zou stemmen, hij zei van wel.)

Zoals ik al zei, stemde ik op beauty, maar ik ben nu meer allebei - tsja, people change. Over kleding gesproken, welke van deze twee jassen moet ik kiezen?

ik vind ze allebei even mooi en heb geen idee welke ik moet kiezen!
Oh, en is deze top geen schatje?Ik vind 'm zoo mooi! De jassen en deze top zijn allebei van h&m, de jassen kosten €29,95 en de top €19,95.

Allright, genoeg voor vandaag. Ik ga gauw naar beneden, de grote verhuizing kijken. Ik ben absoluut verslaafd aan dat programma!

x

6 opmerkingen:

  1. ik zou de rechtse jas nemen, die vind ik wat leuker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zou ook de rechter nemen, en dat shirtje heb ik ook maar ik vind hem in het echt heel erg tegenvallen ! hij is kort & de mouwtjes zitten een beetje raar..
    kus !
    (en ja dit is wel josephine uit je klas hihi)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!