14 augustus 2009

Krultangen en allergische reacties (en Tailor Swift)

...Maar geen allergische reacties op krultangen! Waar zou je dan allergisch voor zijn? plastic? hitte?

Oke, terug naar het onderwerp. Gisteren heb ik mijn eerste krultang gekocht, bij de Kijkshop. Ik heb de laatste tijd veel aandacht besteed aan mijn haar, stylen enzo, en nu wou ik toch wel eens proberen mijn haar te krullen. Ik heb een goedkope tang gekocht, van bestbeauty (nee, ik had er ook nog nooit van gehoord) en ben meteen begonnen met krullen. Eerst een paar plukken bij mezelf, wat niet helemaal wou, en daarna heb ik mijn moeders haar gekruld - het is altijd fijn een gewillig slachtoffer bij de hand te hebben ;)

Maargoed, we zijn nu een dag verder en het is me nog steeds niet gelukt mijn eigen haar te krullen. Wel al een paar lange plukken, maar ik wil al mijn haar doen! Misschien ligt het aan de structuur van mijn haar - ik heb heel glad, fijn haar, waar speldjes ook uit glijden. En mijn haar is ook in laagjes geknipt. (oh ja, ik moet nog naar de kapper, voor school weer begint! Niet vergeten, Nicky!) Dus, hebben jullie nog advies voor me?

edit - het is me inmiddels gelukt ongeveer dit kapsel te maken:


en dan bedoel ik het kapsel van die middelste, grootste chick. Die krullen die uit haar knot vallen, dat kan ik. ze heeft een vreemd jurkje aan, trouwens.

edit 2 - oh, een vriendin zegt net dat deze chick Tailor Swift heet. en dat ze zingt. dat wist ik. *schraapt keel*

Verder heb ik laatst weer een allergische reactie gehad op een crème (mensen die me volgen op mijn twitter wisten dat al, ik klaag er constant over) en nu ben ik doodsbang dat ik het nog een keer krijg. Ik heb acuut zwitsal-dingen ingeslagen, want ik wil nooit meer zo melaats en bob belig en roodgevlekt worden als toen. Ik gebruik nu Zwitsal naturel plus parfumvrije zachter hypo-allergene crème voor de extra gevoelige babyhuid als dagcrème, en dat bevalt me; het is een hele lekkere lichte crème die toch goed hydrateerd. En hij ruikt lekker. Bovendien kan je dit spul in je ogen smeren en op brood eten en er nog geen last van krijgen. Volgens mij dan.

Alright, genoeg geklaagd. Het spijt me dat mijn eerste persoonlijke logje zo klagerig is, maar dat doe ik nu eenmaal graag. Ik denk dat jullie er maar aan moeten wennen, want zo ben ik nu eenmaal.

x!

4 opmerkingen:

 1. Ik kan je helaas niet helpen. Ik ben een n00b met haar krullen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas doe Ik niet zo vaak krullen met krultang

  Beter uit die klagen en niet in de hoofd laten hangen. Ik doe ook.. klagen..klagen en ook zeuren op my site.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Probeer te krullen met de stijltang! easypeasy en misschien is je krultang gewoon niet goed en lukt t daarom niet?

  Ik heb van mezelf een behoorlijke slag in mn haar (vroeger krullen) en als ik ze droog met serum krullenmousse en een beeeeeeeetje wax zijn ze 5 tot 8 uur mooi..

  Allergische reacties zijn kaaa uuu tee!
  Ik ken 't! Mijn handen kunnen nergens tegen terwijl ik een bijna perzikachtige gezichtshuid heb, nooit plekjes enzo..
  Weird shit!

  Enne.. gewoon lekker klagen! dat doen alle bloggertje ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan ook niet echt 'krullen' ( lekker werkwoord trouwens) maar de truc is : mousse op net nog klam haar. Werkt toch voor mij.

  En anders permenant laten leggen? ( heb ik een keertje gedaan en was superhappy, alleen heb je dan wel alle dagen krullen )

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!