3 november 2009

En toen bleek ik een schoenenmeisje te zijn

Daar zit een heel verhaal achter, hoor.
Ik heb in mijn hele leven maar een keer hakken gedragen - die ene keer was mijn brugklasgala, dus ik denk dat ik veertien was. Ze waren rood met wit gestipte salsahakjes, en ik zie ze uit mijn ooghoek nu ik ze typ. Ik zie ze daar helemaal genegeerd en verwaarloost staan. Arme hakjes.

Waarom ik geen hakken draag? Ik was op mijn toen, op mijn veertiende, al een meter tweenzeventig. Nu, op mijn zestiende, ben ik een negenenzeventig en-een-half (maar ik rond het altijd af naar één tachtig, dat bekt lekkerder.) Ik ben een reus. Bijna al mijn vriendinnen zijn dwergen van een meter zestig, dus als ik bij hen sta zeker.

Ik heb nu dus zes paar gympies - echte en neppe allstars - en die lieve, lieve hakjes dus.

Vandaag (nee, gisteren, dit wordt automatisch morgen... vandaag... whatever gepost) was ik op teh internetz aan het zoeken naar mooie, donkerbruine, suède laarzen, toen ik opeens allerlei leuke schoentjes tegenkwam, die ik nooit zou dragen maar die wel heel mooi zijn. En toen maakte ik een collage. Je te presente:


Schoenen.

Oh ja, die laarzen waar het dus om ging, dat zijn die met dat hartje erop. Ja, met paint getekend. Me no needz photoshopz!
x

9 opmerkingen:

 1. Schoenen zijn leuk,
  die rechtsonder zijn inderdaad super mooi!
  je vertelt het echt heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vroeg of laat komt in iedere vrouw een schoenenmeisje naar boven. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van welk merk zijn de linker laarzen? Ik vind ze echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laarsjes zijn leuk... mja ik ben maar 1,70 en ik draag geen hakken omdat dat gewoon dodelijk is voor je voeten. Maar ik ben gek op sneakers. Helaas zijn schoenen met hakjes op de een of andere manier toch wel de dingen waar ik als eerst naar toe word getrokken als ik een schoenenwinkel binnen loop...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lovely! :D :D :D

  Jammer dat je geen hakjes draagt :( Ik ben 1.79 geloof ik, ongeveer even groot als jij, maar ik draag gerust hakken. Niet de hoogste, ik ga voor 5 a 6 cm. Maar ik vind het me gewoon onwijs vrouwelijk maken en het loopt heerlijk en dat geklik klak en.. Hmm!!

  Kus Kus Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schoenenaddict, just like me, haha ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!