7 november 2009

teh powerz of teh internetz

Hebben jullie al van Chartjackers gehoord? Het is een erg cool project, gestart door vier engelse youtubers. Het doel van dit project is een single in de uk charts te krijgen, het liefst op nummer een natuurlijk - en dat alleen door de macht van het internet. Ze roepen dus iedereen op mee te helpen, en dit is mijn manier :) Dit is hun nieuwste vlog - de rest van hun filmpjes kan je zien op hun channel.
Dus, go watch, en help mee!(en om op je vraag te antwoorden: Nee, ik ga het nummer zelf waarschijnlijk niet kopen - mijn itunes-account doet het niet helemaal en ik snap het systeem ook niet. Ik ga proberen dat uit te vogelen voor maandag, wanneer ze het nummer releasen, maar ik weet niet zeker of het lukt. En als het wel lukt... tsja, ik ben een bijf een Nederlander he, dus misschien download ik hem wel gewoon.

x!

2 opmerkingen:

  1. Grappig project. Zou wel leuk zijn als 't werkt. Ik ga de single verder niet kopen op itunes ofzo, maar toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nope, de icoontjes zijn niet zelfgetekent. Als je googlet op "social me icons" of "handycons" dan vind je vele verschillende. Allerlei soorten, kleuren, vormen en maten.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!