6 mei 2009

Echt HEMA

Een nieuwe categorie: Mijn favoriet. Eigenlijk bestond ie al, maar dat was uit nood omdat ik al mijn tags ergens kwijt moest, maar ik vind die niet meetellen. Hier dus de eerste Mijn favoriet.

Mijn favoriet op nagelgebied is de HEMA 3 in 1 polijstvijl. Het is niet degene op het plaatje, maar ik kon hier geen mooi plaatje van vinden.


Hij heeft drie gedeeltes; een om 'aanslag van je nagels te verwijderen' en te polijsten, een om het nog extra glad te maken en een voor glans. De glans is werkelijk geweldig! Ik had het bij mijn moeder en vriendin H. gedaan en ze zaten de hele dag naar hun nagels te kijken. Vriendin H. heeft er nu ook een en mijn moeder jat mijne steeds, hihi.

Volgens mij versterkt hij je nagels ook, mijne breken minder vaak en ik heb ook het gevoel dat ze sneller groeien!

Op het etiketje staat dat het ook een goede ondergrond is voor nagellak of kunstnagels. Ik zou niet weten of dat echt zo is, ik gebruikt geen nagellak en nepnagels vind ik eng, maar weet iemand anders dat?

Al met al vind ik dit een hele fijne vijl!

x

4 opmerkingen:

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!