19 mei 2009

Maybelline XXL Volume Length Volume Microfiber Mascara

Wat? Mascara
Hoe heet het? Maybelline XXL Volume Length Volume Microfiber Mascara. De naam is een mondvol, al denk ik dat mensen je ook wel begrijpen als je 'die XXL mascara' zegt - ze begrijpen mij tenminste..
Verpakking? Een mascararoller met een witte en een zwarte kant. Ik moet wel toegeven dat ik hem in het begin altijd verkeerd opendraaide, en dan ineens met een potje mascara in mijn hand zat in plaats van de roller zelf. :p
Hoeveel kost het? Om eerlijk te zijn heb ik geen idee, ik heb hem gehad van een vriendin. Ik heb het nog geprobeerd te googlen, maar daar vond ik niet veel mee. Ik denk dat je met 10 euro al een heel eind op weg bent, misschien zelfs wel voor minder.
Wat belooft het allemaal? Visibly lengthens lashes 40% and delivers up to 4x the volume. Ophthalmologist tested, safe for contact lens users. Waterproof; also available in washable formula. (dit komt van de Maybelline site zelf)

To start off: ik hou niet van zwart-wit mascara's. Het wordt klonterig, het wit blijft er doorheen schijnen of de mascara ziet er gewoon grijs uit, de zwarte mascara is flut, er gebeurt niet veel meer dan een normale mascara, het kost teveel tijd..

Ik besloot deze mascara toch een kansje te geven, en ik was impressed! Het is misschien geen 40% meer, maar wél echt formule en de zwarte kant is niet flut, al is het resultaat misschien iets beter met een andere mascara.

Hieronder de foto's, allereerst mijn wimpers zónder mascara en wimperkruller:

Mijn wimpers, nog steeds zonder mascara, maar wel met wimperkruller:


Een laagje van de witte kant erover. Het lijkt na deze laag altijd net alsof ik uiteinden van mijn wimpers zie, die ik normaal nooit zie, hoe raar dat ook klinkt. (sorry, je ziet het door de zon niet zo goed):

En ten slotte de zwarte kant - en ja, dit is een beetje messy, ik heb het even snel opgedaan om te laten zien:

Best een verbetering, niet waar?

Het enige minpuntje dat ik aan deze mascara kan bedenken is dat het moeilijk is om laagjes over elkaar aan te brengen - en dan heb ik het over 's avonds je mascara nog even bijwerken - want dan krijg je al snel last van klontjes en spinnenpootjes.

Een 9,5 is het dus zeker wel waard! (haha, ik ben echt geneigd om snel hoge cijfers te geven..)

O ja en ps, ik weet niet zeker of ie helemaal waterproof is, maar onder de douche en in een regenbui hield ie het tot nu toe goed uit!

10 opmerkingen:

 1. Leuk Sven! ik vind dat echt te veel gedoe 's ochtends, zwart en wit doen.. geef mij maar een normale :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik vind alleen die witte kant van een mascara vaak niet fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze mascara ook en gebruik het witte gedeelte wel eens. Maar het zwarte gedeelte geeft totaal geen volume of iets dergelijks. het camoufleert het witte alleen maar. Dus ik gebruik meestal alleen het witte en doe er andere zwarte mascara over

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heb jij voor bubbeltje onder je oog?
  trouwens, ik vind die mascara wel mooi alleen hij lijkt niet 'heel zwart'?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooooi (: die wimperkruller geeft ook al veel resultaat bij jou vind ik ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha, dat bubbeltje heb ik geen idee, maar zit er blijkbaar al heel lang :p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind Maybelline mascara's niet zo heel fijn eigenlijk :[

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Woow, jou wimperkruller is vet goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook zo'n bubbeltje onder mijn oog, klein wratje :p

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!