10 mei 2009

Feedback

Als je op de blogger homepage komt, zie je dit staan:

door het 'krijg feedback'-dingetje kwam ik op het idee om een feedback-stukje te maken. (oke, Ioni deed al eens zo'n stukje en ongeveer elke beautyblog heeft een 'vraag maar raak'-stukje. Maar toch.) Hierbij vraag ik dus ook aan jullie:

Wat vinden jullie van mijn blog?

Is mijn layout saai of juist mooi, schrijf ik grappig of irritant, zijn mijn onderwerpen onorigineel of vergezocht? ik wil het heel graag weten en ik beloof er iets mee te doen.
Natuurlijk wil ik liever geen 'je bent lelijk' of 'je blog is nutteloos'-comments, maar ik heb niet het gevoel dat ik daar een heel verhaal over moet houden, omdat mijn lieve lezers allemaal hele nette dames zijn. Ik heb nog maar èèn keer een spam-comment gehad en dat wil ik graag zo houden!

Ook geef ik jullie de gelegenheid mij tips te geven, mij vragen te stellen etc. Vraag maar raak ;)
Weet je niks om te zeggen? Een paar onderwerpen waar ik graag dingen over wil horen zijn mijn schrijfstijl, mijn onderwerpen, de layout, de tijd tussen posts... Ook wil ik graag weten wat ik kan verbeteren en wat jullie leuk zouden vinden.

En ik heb nog een vraag aan jullie:
Laten jullie altijd een comment achter? Of heb je nog nooit iets achtergelaten? (ik heb geen enkel idee hoeveel mensen hier komen, ik heb geen teller ofzo. Ik mee het dus aan de hoeveelheid comments - rond de 10 bij een de meeste stukjes, of soms maar 4 of 5.)
Brand los!

x

8 opmerkingen:

 1. Ik kom vaker op je bog dan dat ik een comment achterlaat :). & ik vind je blog leuk, prettig te lezen ook! Sommige blogs hebben een nogal slordige schrijfstijl. Qua onderwerpen zijn fashion mijn favoriet & shopping vind ik ook leuk. Bij de layout mis ik een duidelijke header, dat maakt het wel iets leuker denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het eens met Charlotte, al vind ik beauty onderwerpen en persoonlijke dingen ook heel leuk..
  ik zou iets meer kleur in de layout doen, al is het maar als accent kleur!

  Verder vind ik dit een leuke blog, je staat niet voor niets bij mijn daily visits! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het ook eens met Charlotte, maar voor de rest vind ik jou blog geweldig.

  Wel kijk ik soms iedere dag op je blog en dan zie ik geen nieuwe update, mag ik vragen waar dat aan ligt? Natuurlijk begrijp ik dat je soms druk bent met school enz. maar messchien is het een optie om dat op de een of andere manier duidelijk te maken op je blog.
  ^^ Dit is niks negatiefs he, ik wil het alleen weten. Voor de rest is je blog echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben het ook eens met Charlotte en Ik vind jou blog echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. IK vind het ook echt leuk ! ik zou iets met het layout doen .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik laat niet altijd een comment achter Je kan je bij histats inschrijven . Dat is gratis en je kan het dan zien . Hoe meer je comments achter laat hoe meer links je hebt naar je site toe Dus de kans is dan groot dat je meer bezoekers hebt Of je kijkt bij leejoo.nl daar vind je ook wel wat

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey!

  Je inhoud is echt super! Maar ik vind de lay-out wel een beetje saai. Als je eens ziet hoeveel mogelijkheden er zijn .. Wat niet wegneemt dat ik zeker en vast blijf lezen! Zelf al verander je lekker niets.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!