23 november 2009

i'm a rebel, yeah baby

Dit is een oude tag, en alhoewel hij al lang weer overgewaaid is wil ik 'm alsnog doen: Mijn 5 favoriete producten. Omdat ik nou eenmaal anarchistische trekjes heb doe ik m toch iets anders; ik zeg van 5 categorieën mijn favorieten. Dat zal ze leren!

Oke, categorie 1: gezichtsverzorging. ik houuu van de Oil of olaz beauty fluid - voor de gevoelige huid natuurlijk. beste dagcrème ever. en ik weet niet helemaal zeker in welke categorie lippenbalsem valt maar ik doe het maar hier - ik vind labello hydro care (TIP VOOR SINTERKLAAS H. EN F. EN OHJA LIES WIL OOK WEL MET ONS MEEDOEN ahum.) en dr. Swaab care & moisture de beste lippenbalsems. alhoewel, die groene van de kruidvat is ook wel fijn.

Dan categorie twee: Makeup. Ik gebruik niet zo gek veel makeup - in mijn makeuptasje zit een mascara, twee concealers en transparant compact poeder. Sommigen van jullie weten dat ik erg van concealers houd, en mijn favoriete concealer tot nu toe is van (tromgeroffel) good ole Hema - sja, je bent nederlander of je bent het niet. Het is een concealer pencil - cremig, met goeie dekking en gaat niet in de lijntjes zitten. Het moet wel even intrekken ofzo want als je het eerst op je gezicht doet ben je geel - maar daar later meer over.

Dan voor tools: Ik kan niet zonder (oke, dat niet, maar ik zou me een stuk ongelukkiger voelen zonder) mijn fohn en pincet, maar die zijn beide niet interessant dus daar gaan we het niet over hebben.

Number four: Lichaam. Ik hooouuu van de Cherry douchegel van The Body Shop, hij ruikt hemels! Ook ben ik fan van de Bourjois douchegels (wat jammer dat ze een paar uit het assortiment geflikkerd hebben) en de yoghurt en groene thee bodyscrub van de hema. oh en zwitsal bodylotion natuurlijk!

En last but not least, haar! Ik geef het meeste om mijn haar. Ik wil graag volume, en geen pluis, maar ik wil mijn golven/krullen/whatever (broerlief omschrijft het als uitgerekte pijpenkrullen. okee) behouden. Daarvoor gebruik ik de Wella 2nd day volume mousse of spray bovenop, bij de haarwortels, en ProSet tom serum in de puntjes - en soms een krullenspray van L'oreal of een krullenmouse van weetiknietmeer tussendoor.

Okay, thats all! Vertel me over jullie favo producten of geen jullie mening over mijn favorieten, om misschien kunnen jullie me wel iets aanraden! (ik ben helemaal niet wanhopig aan het proberen comments te krijgen, echt niet)

x!
(ps H hier is de geheime boodschap IHVJEJBL)
(ps2 Svenja wil de tag dus de tag is van Svenja. Zo makkelijk is het)

7 opmerkingen:

  1. Why?

    Alles van TBS en Bourjois is gewoon heaven hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O ja, mijn favorieten krijg je pas als ik die tag ook krijg. hihi, ik doe even alsof ik een rebel ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Been there, done that.

    Ik voel me een beetje raar nu dat ik al drie keer op hetzelfde stukje comment.. Dit is een hint dat je meer moet posten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goede dingen! Vooral die Cherry van TBS & ik heb ook echt 9 verschillende douchegels van Bourjois (was een tijd geleden echt verslaafd en ze zijn nog niet op haha) LOVEEEE

    Leuk lijstje :D

    Kus Kus Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, mijn ogen zijn inderdaad een beetje vervormd met flits. :p

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je schrijft echt superleuk! Mijn armbandjes komen van de Albert Cuijpmarkt (shit, hoe schrijf je dat ook alweer? haha) en ze waren helemaal niet zo duur kan ik me herinneren! Ze hebben ze ook wel een van die kleinere winkeltjes denk ik! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. "maar die zijn beide niet interessant dus daar gaan we het niet over hebben" haha ;D ik ben trouwens ook een die-hard fan van concealers :) moge God de uitvinder rijkelijk belonen

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!