17 maart 2009

Ode aan Ioni

Er viel gisteren een pakketje bij mij in de bus: Een sample van de mintconcealer van EDM!


Die lieve Ioni wou mij wel haar sample voor de Mint concealer wel sturen, omdat zij een grote had gekocht. Op haar blog, als reactie op een stukje over deze concealer had ik gezegd dat ik 'm nog wou uitproberen, maar ik had net besteld. Daarop reageerde ze met een mailtje dat ik hare wel mocht, en gisteren kreeg ik 'm! Er zat een heel lief zakje omheen, zoals je op de foto kan zien :)

Wat ik van de mintconcealer vind: Een superconcealer voor rode vlekjes, gesprongen adertjes en stomme opkomende rode puisten. Ik heb 'm vandaag gebruikt op een stomme onderhuidse puist die maar niet wil doorkomen, en dus als een vuurrode bult naast mijn neusvleugel zit. Ik deed wat op die puist en hij was meteen een stuk minder rood! Ook de rode adertjes rond mijn neus kon ik er fijn mee verstoppen en een overgebleven rode vlek van mijn hulkperiode was ook meteen weg. Met een goede primer blijft het de hele dag zitten, en het is ook een hele leuke lente-oogschaduw :)

Nu ga ik weer - mijn oma is jarig, en ik wil nog een plantje voor haar kopen! Ze wordt 73, moet ik haar nog van jullie feliciteren? ;)

x

10 opmerkingen:

 1. Feliciteer omi maar van mij, als ze me nog herrinnert!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blij dat je het goed ontvangen hebt en dat het bevalt! Het zakje is hergebruik van Serena hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je oma! Ik ga binnenkort bestellen bij EDM en ga dan zeker de mintconcealer bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je oma, wat een leeftijd!
  Hmm, ik heb ook last van rode vlekjes, misschien dat ik deze wel eens ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je oma!

  Wat lief van Ioni!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He mede-wreck this journaller! :D

  En mwah, ik was eerst heel fanatiek en heb toen ongeveer 10/15 pagina's gedaan denk ik, de laatste dagen niet meer zoveel aandacht aan besteed om eerlijk te zijn.. :p

  Heb wel al een oplossing voor het "take this book with you in the shower"-drama waar ik geen zin in had :)

  Ben jij al ver?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh dankje :D

  ik vond die paginanummers erin zetten ook heel saai.. :p

  en dat idee voor de douche kwam van m'n moeder. Er staat namelijk niet hóe je het mee moet nemen, dus, plastic zakje eromheen, dichtknopen et voila ;).

  Ik zal ook even kijken welke ik nou precies heb gedaan.. Als ie helemaal af is ga ik denk ik fotos van elke pagina maken.

  Ik heb de kaft gebroken, de namenpagina, gaten in de blz geprikt, vloeibare dingen verzameld, vingerafdrukken gemaakt, gekrast, de pagina gescheurd en weer vastgeplakt, in de trein getekend, fruitstickers en postzegels verzameld, dingen uit m'n tas omlijnd, op de buitenkant getekend, good thoughts en vierletter woorden opgeschreven en een pagina ingeplakt.

  Dat was het wel volgensmij. Heb je trouwens msn? Praat wat makkelijker dan dat over en weer berichtjes typen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat enorm lief dat je haar sample kreeg!! ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, vind ik leuk!

LET OP! je link invullen in het vakje waar die hoort (bij het profiel naam/url bijvoorbeeld) is genoeg, je hoeft 'm niet nog eens in je berichtje te zetten. Dat valt onder spam en da's niet aardig :)

Comments met daarin een link naar je eigen blog/site verwijder ik!